Als toonaangevende leverancier van sportartikelen en -accessoires, begrijpt Hooghuisportservice hoe belangrijk het is om in het hoogseizoen foutloos en snel orders uit te kunnen leveren

Bij Hooghuisportservice hebben we grote stappen gezet in onze logistieke processen met behulp van het Perfectflow WMS-systeem van Nubes.
Mede-eigenaar Saskia vertelt: “Dit systeem heeft ons geholpen ons orderpickproces volledig papierloos te maken en onze efficiëntie aanzienlijk te verhogen.”

We wisten dat we een geautomatiseerd systeem nodig hadden dat ons kon helpen. Het doel was om onze logistiek te stroomlijnen, fouten te verminderen en het orderpickproces versnellen. Perfectflow WMS bleek hier de oplossing voor te zijn.

Met Perfectflow WMS kunnen we nu het volledige orderpickproces digitaal uitvoeren. Vanaf het moment dat een bestelling binnenkomt, worden alle relevante gegevens direct in het systeem geregistreerd. Dankzij barcodescanning kunnen onze medewerkers efficiënt, snel en accuraat de juiste producten verzamelen.

Een standaard koppeling met Exact online en POSTNL,  naadloze integratie met onze bestaande online systemen is indrukwekkend. Alle gegevens worden automatisch gesynchroniseerd, waardoor administratieve handelingen tot een minimum worden beperkt. Dit betekent dat we minder tijd kwijt zijn aan het invoeren van gegevens en meer tijd kunnen besteden aan het bedienen van onze klanten.

Een ander belangrijk aspect van het Perfectflow WMS-systeem is de slimme inpakfunctionaliteit met een integratie van POSTNL. Hooghuisportservice verzendt dagelijks een groot aantal pakketten en het is essentieel om een soepel en efficiënt verzendproces te hebben. Door de naadloze samenwerking met POSTNL kunnen we verzendlabels en pakbonnen direct vanuit het systeem genereren en de status van onze zendingen realtime volgen.

“Het Perfectflow WMS-systeem heeft ons ook geholpen bij het optimaliseren van ons verdeelproces,” voegt Saskia toe. “Met de mogelijkheid om vooruit te werken en orders op basis van prioriteit te organiseren, kunnen we ons distributieproces nu efficiënter en sneller uitvoeren.”

Leave a Reply