Wij hebben een scanoplossing van Nubes in onze winkels en groothandel uitgerold om de voorraad nog beter in de grip te krijgen.

Drinxx is een gerenommeerd bedrijf met slijterijen en een groothandel, gespecialiseerd in wijnen, gedistilleerd, bieren, frisdranken en aanverwante producten. Met vestigingen in Noordwijk, Den Haag en Voorhout, voorzien ze zowel consumenten als horecagelegenheden in de regio.

Het bijhouden van de snel veranderende voorraad was een uitdaging voor Drinxx. Dit leidde tot de zoektocht naar een logistieke en voorraadbeheerpartner met expertise in integraties met Exact Online.

Na advies van Exact online kwam Drinxx in contact met Nubes, een gecertificeerde partner met een standaard voorraadbeheeroplossing Perfectflow WMS.
De oplossing die werd bedacht, stelde Drinxx in staat om digitale bestellingen vanuit de winkels te plaatsen op basis van de voorraadbehoefte. Bovendien maakt het AD HOC tellen van de voorraad het mogelijk om eventuele voorraad verschillen direct recht te zetten. Dankzij de EAN13-barcodes op alle artikelen in de winkel verloopt het proces via de barcode scanner zeer efficiënt.

Met de Perfectflow-applicatie van Nubes kunnen winkelmedewerkers bestellingen plaatsen, die vervolgens worden goedgekeurd in de web portal van Nubes.
Deze goedkeuring is nodig om zo de definitieve bestellingen te maken en naar Exact Online door te sturen.
Exact berekent op basis van de beschikbare voorraad in de groothandel wat er daadwerkelijk bij de leveranciers besteld moet worden.

De volgens stap is het verder digitaliseren van de processen met barcode scanning rondom de groothandel en Winkels.
Ervaar het gemak van betrouwbaar voorraadbeheer en efficiënte processen met Perfectflow WMS.

Leave a Reply