Logistieke processen in uw bedrijf verbeteren? Efficiënter omgaan met inslag, opslag en uitslag van goederen? Dan is de workshop “Efficiënte logistiek met AFAS en WMS” iets voor u.

Tijdens deze workshop leert u hoe u uw logistieke processen kunt stroomlijnen en optimaliseren met behulp van het AFAS ERP-systeem en een Warehouse Management System (WMS). De workshops zijn specifiek en dus  opgedeeld in functionaliteiten voor verschillende branches: project organisaties, groothandel en productiebedrijven.

In de workshop worden de volgende onderwerpen behandeld:

Inslag: Ontdek hoe u het ontvangen van goederen efficiënt kunt organiseren. Leer hoe u inkomende goederen snel en nauwkeurig kunt registreren en op de juiste locatie kunt plaatsen in uw magazijn.

Opslag: Leer hoe u uw magazijnruimte optimaal kunt benutten. Ontdek hoe u uw voorraad kunt organiseren, labelen en indelen, zodat u snel en eenvoudig de juiste producten kunt vinden en verzamelen.

Uitslag: Leer hoe u bestellingen efficiënt kunt verwerken en verzenden. Ontdek hoe u orders kunt picken, verpakken en verzendklaar kunt maken met minimale fouten en maximale snelheid.

AFAS-integratie: Leer hoe u het AFAS ERP-systeem kunt integreren met uw WMS om gegevensuitwisseling en automatisering mogelijk te maken. Ontdek hoe u voorraadniveaus kunt bijhouden, bestellingen kunt genereren en andere logistieke taken kunt stroomlijnen.

De workshop wordt gegeven door ervaren logistieke professionals met uitgebreide kennis van AFAS en WMS-systemen. U krijgt praktische tips, best practices en hands-on oefeningen om de geleerde concepten direct in de praktijk te brengen.

Of u nu actief bent in de projecten, groothandel of productiebranche, deze workshop biedt waardevolle inzichten en concrete oplossingen om uw logistieke processen te optimaliseren en kosten te besparen.

Schrijf u nu in voor de workshop “Efficiënte logistiek met AFAS en WMS” en zet de eerste stap naar een geoptimaliseerde logistieke operatie in uw bedrijf.

Leave a Reply