Papierloos Orderpicken, Barcodescanning en Integratie met Afas Profit voor Efficiënte Logistiek

Bear Design Tassen heeft dankzij Perfectflow WMS een enorme vooruitgang geboekt in hun logistieke processen. Ontdek hoe ze papierloos orderpicken en barcodescanning gebruiken om foutloze en snelle leveringen te realiseren. Met een bewezen integratie met Afas Profit minimaliseren ze administratieve handelingen en optimaliseren ze hun logistiek in het magazijn.

Bij Bear Design Tassen begrijpen ze de essentie van een efficiënte logistiek. Met Perfectflow WMS hebben ze de ideale oplossing gevonden om hun pickproces te stroomlijnen. Door gebruik te maken van slimme logistieke tools met barcodescanning kunnen ze eenvoudig, snel en nauwkeurig picktaken genereren om zo de juiste producten te verzamelen.

Nubes heeft het Perfectflow WMS-systeem geïmplementeerd bij Bear Design , waardoor ze een flinke optimalisatie slag hebben gemaakt.
Met minimale administratieve handelingen kunnen ze zich volledig richten op het bieden van uitstekende service aan hun klanten. Door de naadloze integratie met Afas Profit worden gegevens automatisch gesynchroniseerd, wat tijd bespaart en fouten voorkomt.

Ontdek hoe Bear Design dankzij Perfectflow WMS de logistiek operatie  heeft geoptimaliseerd. Dankzij een papierloze werkwijze, geavanceerde barcodescanning en naadloze bewezen integratie met Afas Profit stellen hen in staat om foutloze en snelle leveringen te realiseren. Dankzij dit systeem is onze concurrentiepositie en de klanttevredenheid verhoogd.

Leave a Reply