Een efficiënt magazijn kan de productiviteit verhogen, de doorlooptijden verkorten en de klanttevredenheid vergroten. Onze workshop richt zich specifiek op het orderpickproces

Waarom is optimaal orderpicken belangrijk voor jouw bedrijf

In de huidige competitieve markt is het essentieel om snel en accuraat aan de verwachtingen van je klanten te voldoen. Optimaal orderpicken is de sleutel tot het stroomlijnen van je magazijnactiviteiten en het verminderen van fouten. Tijdens onze workshop laten we je zien hoe je jouw orderpickingsysteem kunt optimaliseren om de productiviteit te verhogen en de klanttevredenheid te verbeteren.

Wat kun je verwachten tijdens de workshop

Onze interactieve workshop Optimaal Orderpicken biedt je waardevolle inzichten en praktische richtlijnen om je orderpickingsysteem te verbeteren. We behandelen verschillende onderwerpen, waaronder efficiënte lay-out en indeling van het magazijn, orderprioritering, gebruik van technologieën zoals barcodescanning en multi order verzamelen, en het trainen van je personeel voor optimale prestaties.

Tijdens de hands-on oefeningen krijg je de mogelijkheid om te werken met realistische orderpickscenario’s en praktische oplossingen toe te passen. Je leert hoe je de looproutes kunt optimaliseren, de orderpickvolgorde kunt stroomlijnen en fouten kunt verminderen door middel van effectieve controlemechanismen. Onze experts staan klaar om je te begeleiden en je vragen te beantwoorden gedurende de hele workshop.

Leave a Reply